Sunnuntai 20. lokakuuta 2019

KD-lehti » Juttuarkisto » Nuorisojärjestön jäsenmäärä kasvanut huimasti

Nuorisojärjestön jäsenmäärä kasvanut huimasti

12.11.2008

Laura Holmi


KD Nuorten vuosikokous pidettiin Valkealassa. Hyöty ja huvi pitää yhdistää, nytkin lauantai-ilta huipentui G-Poweredin konserttiin.

Tämän vuoden huimaa antia on ollut jäsenmäärän kasvattaminen noin 500 uudella jäsenellä.

Kuluvana vuotena onkin panostettu jäsenten hankintaan ja KD Nuorten näkyvyyteen.

– Ensivuonna tältä pohjalta on hyvä jatkaa sekä keskittyä kehittämään KD Nuorten viestintää ja toimintaa -KD Nuorten puheenjohtajana jatkava Mikael Viitala visioi.

Rento leirimeininki

KD Nuorilla oli sääntömääräinen vuosikokous Valkealassa Niinirannan toimintakeskuksella toissa viikonloppuna.

Paikalle saapui kolmisenkymmentä nuorta. Enemmänkin olisi mahtunut, mutta on vain hyväksyttävä se, että nuorisojärjestöjen toiminta/politiikka on vain yksi harrastusvaihtoehto tämän päivän laajassa tarjonnassa.

Perjantaista sunnuntaihin vallitsi kuitenkin rento leirimeininki, vaikka raskaidenkin asioiden pariin syvennyttiin. Paikalla ollut porukka oli innostunutta ja innovatiivista.

Halloween ja pyhäinpäivä hurahahtivat kokoustaessa sääntömääräisiä asioita, sekä suunnitellen nuorten tulevaisuuden strategiaa ja keskustellen politiikasta.

Viikonloppu oli varsin antoisa ja ensi vuoden hallitukseen ja puheenjohtajistoon saatiin pätevää porukkaa.

Palkintogaalassa vuoden morsian

Vuosikokouksessa tervehdyksen kävi jättämässä myös kansanedustaja Sari Palm, jonka maaperällä nyt kokoustettiin. Sarin elävä tapa puhua, osaaminen ja valovoimaisuus inspiroi ja tavoitti paikalla olleita niin uusia kuin vanhojakin KD Nuoria.

Lauantai-ilta huipentui vauhdikkaaseen G-Poweredin keikkaan ja hulvattomaan palkintogaalaan, jossa palkittiin muun muassa niin vuoden raato kuin morsiankin... kaikki tärkeitä tekijöitä tältä vuodelta.

Yleistunnelma vuosikokouksesta oli ”juuri tällasia niiden pitäisikin olla” ”Oli sairaan siistiä”.