www.kd.fi » Uutiset » Lapin Kristillisdemokraattien johto uudistui

Lapin Kristillisdemokraattien johto uudistui

23.11.2013

Lapin Kristillisdemokraattien johto uudistui

Kristillisdemokraattien Lapin piirin syyskokouksessa Rovaniemellä 23.11.2013 piirin uudeksi puheenjohtajaksi vuodelle 2014 valittiin Meri-Lapin osaston puheenjohtaja Ossi Karjalainen Kemistä ja piirin uudeksi varapuheenjohtajaksi kunnanvaltuutettu Outi Kurkela Enontekiöltä. Uudeksi piirisihteeriksi valittiin Rovaniemen osaston puheenjohtaja Mattus Kostamo, joka toimii myös piirin vaalipäällikkönä.

Samassa yhteydessä perustettiin myös KD:n Lapin Nuorisopiiri turvaamaan nuorten tulevaisuutta Lapissa.

Kokouksessa vieraillut puolueen järjestöpäällikkö Mikko Rekimies korosti omassa puheenvuorossaan, kuinka Kristillisdemokraatit ottavat politiikassaan huomioon ennen kaikkea vähempiosaisten ja heikommassa asemassa olevien auttamisen. Tämä näkyy myös puolueen hallituspolitiikassa.
- Huolestuttavinta tällä hetkellä on ahneuden lisääntyminen ja arvopohjan murentuminen, mikä näkyy tänä päivänä valitettavana oman edun tavoitteluna, Rekimies kertoo. Tästä esimerkkinä on ollut eräiden eläkeyhtiöiden johtajien kohtuuttomat edut samaan aikaan kun leipäjonot pitenevät Suomessa.

kuvassa vasemmalta: Lapin Nuorisopiirin uusi puheenjohtaja ja väistyvä piirin pj Ville-Juhani Nivasalo, Lapin piirin uusi piirisihteeri ja vaalipäällikkö Mattus Kostamo, piirin uusi varapuheenjohtaja Outi Kurkela ja piirin uusi puheenjohtaja Ossi Karjalainen.