Jäseneksi

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Kristillisdemokraattiseen puolueeseen!

Haluamme rakentaa lähimmäisyhteiskuntaa, jossa ihmiset uskaltavat, jaksavat ja tahtovat välittää ja jossa heikommasta kannetaan huolta. Hyvinvointia ei voida rakentaa vain materiaalisten arvojen varaan. Oma hyvinvointimme, toimiva talouselämä ja kansainvälistyvä yritysmaailma tarvitsevat vahvan eettisen pohjan. Kestävät kristilliset arvot, lähimmäisyys, toisen ihmisen kunnioittaminen sekä oikean ja väärän tunnistaminen ovat kaiken lähtökohtia.

Liity KD:n jäseneksi, jos haluat aktiivisesti edistää lasten, nuorten, työikäisten ja ikäihmisten terveyttä, turvallisuutta ja hyvinvointia omalla paikkakunnallasi ja suomalaisessa yhteiskunnassa. Me haluamme turvata lähipalvelut ja terveyspalvelut jokaiselle. Lähde mukaan tähän työhön KD:n jäsenenä!

Suomen Kristillisdemokraatit (KD) r.p. on avoin kaikenikäisille ja jokaiselle, joka yhtyy puolueen periaateohjelman määrittelemiin arvoihin ja päämääriin, eikä ole muun puolueen jäsen. Puolueelle tulevat jäsenhakemukset toimitetaan hyväksyttäväksi kotipaikkakuntasi paikallisosastoon. (Alle 18-vuotiailta ei peritä mitään jäsenmaksua, tarvitaan huoltajan suostumus.)

Jäsenenä:

- Sinut kutsutaan oman osastosi sääntömääräisiin kokouksiin sekä muihin tilaisuuksiin.

-
Pääset itse vaikuttamaan politiikan tekoon oman kuntasi osaston ja puolueen päätöselinten kautta.

-
Saat postitse tietoa puolueen toiminnasta sekä ministerin, kansanedustajien ja kuntavaltuutettujen työstä ja tekemästä politiikasta.

-
Ennen kaikkea tuet työtämme koko Suomen kansan parhaaksi.

-
Kaikissa keskitettyyn jäsenmaksujärjestelmään kuuluvissa osastoissa jäsenmaksun hintaan sisältyy myös viikoittainen KD-lehti. (Muutamat osastot perivät vielä jäsenmaksun itse, eikä KD-lehti silloin sisälly jäsenmaksuun.)

Jäsenmaksuinfoa: Jäsenmaksut keskitetyn jäsenmaksukeruun osastoissa (.pdf) sekä Keskitetyn jäsenmaksukeruun osastot 2014.

-> TÄYTÄ JÄSENHAKEMUSLOMAKE: TÄSTÄ

Fyll i medlemsansökan här!