www.kd.fi » Osallistu! » Mielipidepalsta

Mielipiteitä

KD ja lakiuudistus

17.12.2008 11:15

Miten KD aikoo äänestää uudesta ulkomaalaislaista? Mielestäni KD:n tulisi äänestää lain "uudistamista" vastaan. Ainakin kansalaisista suurin osa vastustaa lakia, mistä kertoo jo yli 21000 lakia vastustavaa adressin allekirjoittanutta.

Nim. Huolestunut

Taloudellinen tilanne kiristyy

11.12.2008 15:41

Pankit ovat tulleet niin varovaisiksi, että hyvät yrityksetkään eivät saa lainaa ja tilanne tulee edelleen kiristymään. Jos pankit eivät uskalla tehdä sitä mikä niiden tehtävä on niin valtion pitäisi luotottaa yrityksiä suoraan pankkien ohi.

Toiseksi veronkevennykset tulisi perua ja ohjata nekin varat suoraan sinne missä niitä tarvitaan. Kulutuksen kasvattamisen tukeminen kuulostaa absurdilta eikä pidemmällä tähtäimellä ole hyvä ratkaisu.

Taloudellinen tilanne tulee huononemaan ja olemme vasta alkumetreillä. Kapitalismi on toimiva järjestelmä, mutta keinottelu ja ahneus ovat aiheuttaneet ongelmia ja nyt on maksun aika. Valitettavasti syyttömätkin joutuvat kärsimään.

Toivottavasti tuleva lama herättää meissä aitoa lähimmäisenrakkautta ja huolenpitoa. Valitettavasti valtio ei voi tehdä ihan kaikkea.

Nim. JuhaM

Levoton energia

04.12.2008 13:42

Kansan moraali heijastuu päättäjistä, jotka kulloinkin ovat edustamassa; vaikkakaan eivät aina meitä, vaan - itseään.

Esim. opetusministeri Sari Sarkomaa: ylensi törkeän eläinrääkkääjä-"taiteilija" Teemu Mäen professoriksi ?

Sopii ajatella, ettei ministerillä itselläänkään ollut 'kaikki kotona': henkisesti, moraalisesti, eettisesti tai norm. kotikasvatuksesta puhumattakaan!

Toinen nainen, kultt. ministerinä ollut Suvi Lindén, Kok:sta hänkin: ei välittänyt yhtään, vaikka surullisen kuuluisassa Kiasmassa tehtiin 'taiteen' varjolla mitä vaan.

Tällaisten päättäjien ollessa vaikuttamassa voi vain hävetä.  Ja vielä nauttivat ylisuurta palkkaa. Pahan teosta. Verojamme nakertaen.

Kolmas nainen, hännän huippu Tanja, Kes:sta, myös kilvan kannatti sairasta "taidetta",
myöntämälla apurahan kissantappomasturbointi-mielenvikais-videoija-Teemu Mäelle ??

Teot, ajatuksineen ovat toimineet. Ja naiskoplan perikasvot tulleet julki sielun sisimpiä myöten.

Törkeyden ja rääkkäämisen palkitseminen pimeällä energialla ei voi olla kuvottamatta.
 
Häpeän syvästi sellaista 'naiseutta', joka julkityönään antaa sydämensä, sielunsa ja mielensä asioille, jotka joutaisivat tunkiolle samantien.
 
Mutta.. että vielä palkitsevat ! - Itkun aika.

Nim. Deelia

RSS-Feed RSS-Syöte