www.kd.fi » Osallistu! » Mielipidepalsta

Mielipiteitä

Jäsenmaksujen keskittäminen

14.01.2011 09:00

Luin 13.1.2011 ilmestyneessä KD:ssa julkaistun nimimerkki kirjoituksen. Se antoi ajattelemisen aihetta.

Monelle pieneläkkeen saajalle saattaa olla kynnyskysymys maksaa se maksu kun samalla summalla saa viikon ruuat! (uskokaa tai älkää).

Ehdotankin lisämaksuluokkien harkitsemista eläkeläisille ja työttömille, vaikka ilman lehteä tai vaikka osamaksuna. esim 4 erää... Tiedän että se vaikeuttaa logistiikkaa mutta olisi kädenojennus pienituloisille jotka kuitenkin haluavat olla mukana puolueessa.

Se olisi myös konkreettinen ele KD:n välittämisestä.

Tällaisesta syystä meillä ei ole varaa menettää ainoatakaan jäsentä, vaikka nostetta juuri nyt onkin!

Terveisin Timo K.

Ikääntyvien kansalaisten palkka

11.01.2011 09:00

Hyvä lukijani, puhun nyt ikääntyvien 58-v.täyttäneiden työttömien puolesta,jotka sinnittelevät työmarkkinatuella.Heille jokaiselle pitäisi maksaa kansalaispalkkaa n.1250ekk, josta työeläkettä myös kertyisi,vanhuuseläkeikään asti.

Nuppu

Tasausvero

05.01.2011 09:00

Heippa!

Olisko liian naivia tms. sellainen tasausvero? Tasoittamaan tuloeroja se tulisi kaikille tietyn tulotason ylittäneille (työssä olevat)ja määräytyisi tulojen mukaan esim. tavallinen duunari (vaikka bussi-kuski kuten minä), sille se voisi olla vaikka 50€ ? kk. ja voisi nousta tulotason mukaan. Tämä vero tulisi kaiken nykyisen verotuksen päälle ja tämä veron tuotto jaettas sitten tasapuolisesti pienituloisimmille.

Siunausta kaikille
Ilkka Heiskari

RSS-Feed RSS-Syöte