Kampanjamateriaalit eduskuntavaaliehdokkaille

Hyvä eduskuntavaaliehdokas,

tältä sivulta löydät tarvittavia tietoja kampanjasi tueksi. Vaaligalleriasivultamme:vaalit.kd.fi/2015 tulet löytämään oman syvätyn valokuvasi, lehdistökuvasi ja esittelysi lisäksi sinulle myöhemmin tehtävät pohjat markkinointiliivistä, pylvästaulumainoksesta sekä kotisivu- ja facebook -yläbannerit.


Jokaisen ehdokkaan tulee täyttää sähköinen ehdokaslomake: TÄÄLLÄ, jota kautta saat valokuvasi ja kaikki tietosi puolueen vaaligalleriaan. Ja puolue pääsee tekemään sinulle yllä mainitut mainospohjat ja bannerit.


1) VALOKUVAUSOHJE

Katso valokuvausohje: TÄÄLLÄ ja anna se kuvaajallesi. Voit myös käyttää viime kuntavaalien kuvaasi, jos se kuva on hyvä. Hyvätasoiseen valokuvaan kannattaa ehdottomasti panostaa, kaikki vaalimateriaalit tehdään valokuvasi pohjalta.

Jokainen ehdokas lataa itse vaaligalleriaan sen kuvan, mitä haluaa käyttää.

Piirijärjestöt vastaavat valokuvauksen järjestämisen omalla alueellaan. Helsingissä KD:llä on sopimus valokuvaaja Sakari Röyskön kanssa, häneltä voi kysyä sovittua erikoistarjousta, mitä voi käyttää kaikki KD:n ehdokkaat.

Kuvaukset tapahtuvat Sakarin luona Myllypurossa, Helsingissä. Yhteystiedot: puh 044 524 1077, sakarir@gmail.com, www.sakariroysko.com.


2) EHDOKASOPAS

KD:n ehdokasoppaan löydät: TÄÄLLÄ


3) EHDOKKAAN OMAT KOTISIVUT

Puolue tarjoaa yhdenmukaisia kotisivupohjia ehdokkaille:

- ILMAINEN WORDPRESS -POHJA

Voit luoda itsellesi ilmaiset wordpress-kotisivut katsomalla ohjevideon: TÄÄLLÄ ja sen ohjeilla luoda itsellesi sivut.

- MAKSULLINEN KOTISIVUKONEEN TARJOUS

Osoitteessa: www.kotisivukone.fi/kd voit tutustua maksullisten pakattien sisältöihin ja hintoihin sekä aloittaa ilmaisen kokeilun tai tilalta "avaimet käteen" -ratkaisun. Katso kotisivukoneen tarjous: TÄÄLLÄ


4) KAUPPAKESKUSSÄILIÖT JA PYLVÄSTAULUMAINOKSET

KAUPPAKESKUSSÄILIÖT ovat erittäin tehokas tapa tehdä ulkomainontaa. Yhteistyökumppanillamme löytyy yli 50 kohteesta yli 800 mediasäiliöpaikkaa.

Kysy KD:n sovittua erikoishintaa ja missä paikkakunnilla mainossäiliöitä on: SPOT Vision / Marko Lingner, marko@weblandia.fi, www.spotvision.fi. Erikoishintaan kuuluu mainosten taitto, painatus, asennus ja poisto.


PYLVÄSMAINOKSET ovat toinen erittäin tehokas tehdä edullisesti ja näkyvästi ulkomainontaa. Jos haluat ottaa pylväsmainoksia, niin KD:lle on neuvoteltu erikoishinta mainosta.com -yrityksen kanssa.

Kysy KD:n sovittua erikoihintaa ja missä paikkakunnilla on vielä mainostauluja jäljellä: mainosta.com / Sirpa Tammisto, siru@mainosta.com, puh 040 527 1007. Sovittu erikoishinta sisältää kaiken eli mainoksien painatuksen, asennuksen ja ALV:n. Hinta on aina kuukauden ajan.

Tällä hetkellä mainostauluja on vielä mahdollisesti saatavilla: Espoo, Hamina, Jyväskylä, Kajaani, Kemi, Kokkola, Kouvola, Kotka, Kuusamo, Lappeenranta, Nokia, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Seinäjoki, Tornio, Turku, Vaasa, Valkeakoski ja Vantaa.


5) EHDOKASMAINOSTEN TILAUKSET

Ehdokkaan omia esitteitä ja mainoksia voi tilata esim. jostain paikallisesta painosta. Puolueen yhteistyökumppani on T-print ja heidän kanssa sovittuja erikoishintoja KD:n ehdokkaille:

- Esite A5-kokoinen 2-sivuinen flyer, 150g Galerie Art 1 000 kpl = 131 e + alv ; seuraavat 1 000 kpl 19 e +alv

(- Esite A5-kokoinen 4-sivuinen flyer, 150g Galerie Art 1 000 kpl = 168 e + alv ; seuraavat 1 000 kpl 27 e +alv)

- Postikortti A6-kokoinen 2-puolinen, 270g kartonki 500 kpl = 152 e + alv ; 1 000 kpl = 176 e + alv ; seuraavat 1 000 kpl 26 e +alv

- Käyntikortti 2-puolinen, 280g kartonki 200 kpl = 52 e + alv ; 500 kpl = 88 e +alv ; 1 000 kpl = 103 e + alv

Hinnat sisältävät tuotteiden muokkauksen ehdokkaan toiveiden ja puolueen ilmeen mukaisesti sekä painamisen. Toimitus postilla, postimaksu veloitetaan.

Kysy myös muita vaalituotteita ja tarjouksia.

Tilaukset ja lisätietoja suoraan: tero.paalainen@t-print.fi, puh 040 848 3071, www.t-print.fi


AUTOTARRA on tehokas mainontaväline omassa ja kaikkien tuttavien autoissa ennen vaaleja. Autotarroja voi tilata mm.: Trinket Oy / Tiina Metsä: tiina.metsa@trinket.fi, puh 050 550 1040, www.trinket.fi.

Mallipohjan autotarraan voi ottaa Sari Essayahin eurovaalikampanjan: AUTOTARRASTA.



6) ROLL UP JA BEACH FLAG -TILAUKSET

Roll up -mainostelineet ja Beach flag -logoviirit ovat erinomaisia mukana kannettavia mainoksia, millä saat paljon näkyvyyttä, missä liikutkaan. Puolueen yhteystyökumppani on T-print ja heidän kanssa sovittuja erikoishintoja KD:n ehdokkaille:

- Roll up koko 205 x 85 cm = 125 e + alv (InDesign CC taittopaketti .zip)

- Beach flag 3 metriä korkea täytettävällä painojalalla = 175 + alv (InDesign CC taittopaketti .zip)

HUOM! Hinta sisältää taiton eli tiedoston tekemisen ehdokkaan toiveiden ja puolueen ilmeen mukaisesti.

-> Ehdokkaalta tarvitsee olla laadukas, vähintään 5 MB kokoinen kuva sekä yllä oleva puolueen mallitiedosto.

Tilaukset ja lisätietoja suoraan: tero.paalainen@t-print.fi, puh 040 848 3071, www.t-print.fi



7) KD:N MATERIAALITILAUKSET

Voit tilata KD:n logolla ja grafiikalla olevia tiskirättejä, karkkeja, kyniä, ilmapalloja, kahvimukeja, heijastimia, rintanappeja, T-paitoja ja oransseja liivejä tilauslomakkeella: TÄÄLLÄ. Materiaalin kuvat löydät: TÄÄLTÄ.


8) LEHTI-ILMOITUKSEN JA EHDOKASESITTEEN MALLIPOHJAT:

- Lehti-ilmoituspohjat:


 
 - Yksittäismainos malli 82x50
(InDesign CC taittopaketti .zip)
 
 (InDesign CC taittopaketti .zip)

- Osastojen ja piirien malli-ilmoituksia:






Lehti-ilmoitusten taiton voit halutessasi tilata: kdlayout@kd.fi, hinta alkaen 30 € / ilmoitus. (Hinta vuoden 2015 eduskuntavaalien ehdokkaiden lehti-ilmoituksien taitoille.)


- Ehdokasesite mallipohja:



Kaksipuoleinen 135x210 esite (zip-paketti InDesing CC-ohjelmalle)
 

 


9) YLE:N VAALIVIDEOT

YLE tekee kaikille ehdokkaille ilmaisen 4 minuutin vaalivideon, joka julkaistaan Ylen vaalikoneen yhteydessä maaliskuussa. Videoita kuvataan kertaotolla helmikuun aikana kahdeksalla eri paikkakunnalla.

Tarkemmat kuvausaikataulut ja ohjeet ehdokkaat saavat piirinsä vaalipäällikön kautta lähempänä kuvauksia. Tämänhetkiset Ylen infot voi lukea: TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ.

Haastattelukysymysten teemat ovat kaikille ehdokkaille samat: muutama tärkeä valtakunnallinen aihe sekä muutama alueellinen kysymys. Omaa vaalivideota kannattaamyös linkittää omilla kotisivuilla, facebookissa ja esim. blogin yhteydessä.


10) KD:n LOGOT


KD:n logot voi ladata käyttöösi: TÄÄLTÄ


11) EHDOKKAAN SUOSTUMUS -LOMAKKEET

Jokaisen ehdokkaan on täytettävä ehdokkaan suostumuslomakkeet:

- Virallinen ehdokkaan suostumus ja vakuutus: LOMAKE

- KD:n sisäinen sopimus eduskuntavaaleihin ja vaalityön säännöt: LOMAKKEET

Piirijärjestö kerää ja säilyttää ehdokkaiden lomakkeet kunkin piirin sisäisesti sopimallaan tavalla.

Piirin vastuuhenkilöiden yhteystiedot löytyvät: TÄÄLTÄ. (Viralliset ehdokkaiden suostumus ja vakuutus -lomakkeet kunkin piirin vaaliasiamies palauttaa vaalipiirilautakuntaan viimeistään 10.3.2015 klo 16.00 mennessä.)


Puolueen Eettiset säännöt: TÄÄLLÄ


Lisätietoja:

järjestöpäällikkö Mikko Rekimies
mikko.rekimies@kd.fi, puh 044 552 5030

Pidätämme oikeudet tämän sivun hinta- ym. tietojen muutoksiin. Näitä sivuja päivitetään vaaleihin asti eli aina sitä mukaan, kun uutta materiaalia valmistuu.